Свържете се с нас

Не стойте на едно място, започнете вашия проект сега!

Сертификати

национален телефон

E-поща

office@home-plast.bg

Адреси на нашите офиси и производствена база

Офис Драгалевци - София 1

📞 0888001532

📨  office@home-plast.bg

📨  home_ofis1@rollplast.com

 

🕘 работно време: Пон-Петък от 8:30 – 17:30 ч.

📍 GPS локация

бул. „Черни връх“ 228А, 1415 кв. Драгалевци, София

Офис Хаджи Димитър - София 2

📞 0988852422

📨 office@home-plast.bg

📨 home_ofis2@rollplast.com

 

🕘 работно време: Пон-Петък от 8:30 – 17:30 ч.

📍 GPS локация

ул. „Баба Вида“ 29, 1510 ж.к. Хаджи Димитър, София

Офис Пловдив

📞0877037019

📨 plovdiv@home-plast.bg

 

🕘 работно време: Пон-Петък от 8:30 – 17:30 ч.

📍 GPS локация

бул. Цар Борис III-ти Обединител, Флавия, 4004 Южна промишлена зона, Пловдив

Производствена база

📞 0882447852

📍 GPS локация

ул. „Мара Бунева“ 63, 1225 кв. Орландовци, София

Попитай ни сега

zip скрийн сенник

Цена без доставка и мнтоаж

начини на плащане
купи-на-изплащане

Често задавани въпроси

Коя година е създадена вашата фирма?

Хоумпласт Инженеринг, основана през 2017 г. в гр. София, като от същата година е партньор на Ролпласт! Ние сме горди да ви предоставим нашите услуги и да бъдем на ваше разположение в градовете Пловдив, София, Благоевград, Сандански и областите около тях.

С нашата богата експертиза и опит в сферата, ние предлагаме висококачествени решения, които отговарят на вашите нужди и изисквания. Нашата цел е да осигурим нашите клиенти с персонализирани решения, които са функционални, естетични и отговарят на най-високите стандарти за качество.

Независимо дали сте в процес на изграждане на нов дом или подобряване на съществуващата си сграда, ние ще ви помогнем да реализирате вашите визии. С нашите услуги в Пловдив, София, Благоевград, Сандански и околните области, ще ви помогнем да създадете пространство, което отразява вашия стил и изискан вкус.

Нашите квалифицирани специалисти са готови да ви консултират, да ви помогнат с избора на най-подходящите решения и да извършат професионален монтаж. Вярваме в пълното задоволство на нашите клиенти и сме тук, за да ви осигурим най-доброто обслужване и изпълнение на вашите проекти.

Свържете се с нас днес, за да започнете вашето персонализирано решение за дома или бизнеса си. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да създадете пространство, което отговаря на вашите изисквания и превъзхожда вашите очаквания.

Как да направя поръчка на Пергола за София и Сандански?

Ние работим в градовете София, Пловдив, Благоевград, Сандански и областите им. За поръчка, можете да следвате следните стъпки:

  • Свържете се с нас: Обадете се на нашия телефонен номер или използвайте контактната форма на нашия уебсайт, за да се свържете с нас. Можете да ни изложите вашите изисквания и да поискате допълнителна информация.
  • Консултиране и измерване: Ще ви предоставим професионално консултиране и помощ при избора на перголата, която най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. След това можем да се договорим за измерване на мястото, където ще бъде монтирана перголата, за да гарантираме точни размери и персонализирано решение.
  • Оферта и сключване на договор: Ще получите точна оферта, която включва цената, срока на доставката и други детайли за поръчката ви. След като се съгласите с условията, можем да сключим договор, за да осигурим прозрачност и защита на вашите интереси.
  • Монтаж: Когато перголата е готова, ние ще я доставим и извършим професионалния монтаж в София и Сандански. Нашите експерти ще се погрижат за безпроблемната инсталация на перголата и ще се уверят, че тя е правилно настроена и функционира по най-добрия начин.
  • Гаранция и поддръжка: Всички нашите перголи са с гаранция и предлагаме следпродажбено обслужване. Можете да се свържете с нас в случай на въпроси, проблеми или съвети относно поддръжката на перголата.

За да направите поръчка на пергола за София и Сандански, се свържете с нас и ще ви предоставим всички необходими стъпки и информация. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да реализирате вашата идея и да ви предоставим качествена пергола, която ще задоволи вашите изисквания.

Мога ли да купя на изплащане?

Предлагаме възможност за покупка на перголи на изплащане, съвместно с ТБЙ банк и Уникредит. Кандидатстването за финансиране е бързо и лесно, и може да бъде извършено онлайн за минути, без да е необходимо физическо посещение в нашия офис.

Мога ли да платя с банков превод?

Предлагаме възможност за плащане чрез банков превод.При плащане по банка договорът се счита за валиден от датата на постъпване на сумата в нашата банкова сметка. Това означава, че след превеждането на средствата в нашата сметка, считаме, че договорът е активен и започваме да изпълняваме поръчката ви.