цип скрийн

Уникалност и функционалност: Открийте магията на Системите за Завеси с цип

Системите за завеси с цип

Системите за завеси с цип, които навлизат във все по-голяма популярност в продуктовата гама на Хоумпласт Инженеринг за соларен контрол, предлагат уникално решение за вашето комфортно пространство. Те не само ви предпазват от досадните слънчеви лъчи, но също така ви позволяват да се насладите на прекрасната гледка, без да ограничавате светлината.

Специалният материал, използван в тази система, има изключителна способност да блокира топлината и да предотврати нейното проникване във вашето домово пространство. Това играе ключова роля за подобряване на енергийната ефективност на вашия дом и осигурява комфорт през цялата година.

плат на скрийн с цип

Превъзходно качество и функционалност

Zip Скрийн е изключително разнообразна и функционална допълнителна опция за съвременните екстериорни фасадни системи. Тя предлага множество предимства, които отговарят на множество нужди на потребителите, като същевременно запазва естетиката на сградата.

Енергийна ефективност

Климатичните условия в Сандански, София и околностите са известни със своите екстремни характеристики, които имат значително въздействие върху енергийната ефективност на вашия дом. Високите температури през летните месеци и неочакваните екстремни зимни условия увеличават консумацията на енергия, необходима за поддържане на комфортни климатични условия вътре във вашето жилище.

Системите Zip Скрийн са специално проектирани, за да създадат идеални климатични условия през всички сезони. Тези системи за завеси, които са инсталирани отвън на сградата, блокират до 85% от влизащата светлина и топлина, позволявайки ви да контролирате осветлението и температурата вътре във вашето домово пространство.

Тази висококачествена защита, предоставена от системите Zip скрийн, осигурява ефективно охлаждане през лятото и задържане на топлината през зимата. Те помагат да се намали зависимостта от климатичните системи и консумацията на енергия, като по този начин подобряват енергийната ефективност на вашия дом и намаляват вашия енергиен разход.

Слънчева топлнинна защита

Слънчевата топлинна защита е важен аспект от енергийната ефективност на сгради и домове. Тя се отнася до мерките и технологиите, използвани за намаляване на топлинния натиск от слънчевата радиация в интериора на сградата. Целта е да се предотврати нежелано загряване на пространството и намаляване на нуждата от използването на климатични системи за охлаждане.

Устойчивост на вятър

Устойчивостта на вятъра е важен аспект при използването на zip скрийн системи. Тъй като те се инсталират на открити пространства, като тераси, балкони и веранди, е от съществено значение да бъдат устойчиви на вятъра, за да предоставят надеждна защита и функционалност.

Zip скрийн системите са проектирани със специални ципове и водачи, които осигуряват здраво и стабилно закрепване на панелите. Това им позволява да устояват на вятърни сили и външни натоварвания, запазвайки своята интегритет и функционалност при различни вятърни условия.

Защита от насекоми

Завесата с цип е отличен избор, когато става въпрос за защита от насекоми и вредители. Тя предоставя ефективна бариера срещу мухи, комари и други насекоми, без да изисква допълнителна мрежа против комари. Когато завесата с цип е затворена, циповете осигуряват здраво закрепване на панелите, което предотвратява проникването на насекомите и осигурява безопасно и комфортно вътрешно пространство в дома ви.

ZIP скрийн щора

ZipScreen щорите са модерен и иновативен продукт в областта на външните сенници. Те предлагат елегантен и практичен начин за създаване на приятна сянка и комфорт във външни пространства като тераси, веранди или балкони.

Хоумпласт Инженеринг предлага професионален монтаж на ZipScreen щори в Пловдив, София, Благоевград, Сандански и съответните им области.

Screen щората с дистанционно управление позволява лесна регулиране на осветеността и температурата на пространството, както и защита от UV лъчи(според вида плат). Тя също така може да допринесе за по-голяма енергийна ефективност, като помага да се намали излишното загряване по време на летните месеци.

С помощта на дистанционното управление, можете да контролирате щората на разстояние, което е особено удобно за големи пространства или високи места. Освен това Somfy моторите могат да бъдат синхронизирани с умни домашни системи, което ви позволява да автоматизирате и графицирате отварянето и затварянето на щорите.

ZIP Скрийн щора

В зависимост от модела, ZipScreen щорите могат да бъдат механични или автоматични, с опция за дистанционно управление. Те могат да се вписват естествено в различни архитектурни стилове и да придават съвременен, стилен вид на външните пространства.

външна щора - ветроупорна завеса

срок на изработка до

Гаранция на мотора

време за монтаж до

гаранция на монтажа

Благодарение на нашите ZIP скрийн, вие ще можете да се наслаждавате на прекрасното време.

Вземете оферта сега!

вземи оферта за zip скрийн
ветроупорни завеси

Осветление 

смарт управление Somfy

ZIP Screen щората с дистанционно управление и Somfy мотор предлага удобство и автоматизация, които правят управлението на щората лесно и ефективно.

ГАЛЕРИЯ

външна щора - ветроупорна завеса
външна щора zip
Завеса с цип
ветроупорни завеси
сънцезащита с цип скрийн
Зип завеса
Перде с цип