зимна градина

Зимна градина на тераса

Зимната градина на тераса е уникален и уютен пространство, което съчетава комфорта на вътрешното пространство с близостта и връзката с външния свят. Тя е предназначена да създаде обстановка, подобна на вътрешен градински оазис, където можете да се наслаждавате на природата през цялата година, дори през студените зимни месеци.

зимна градина на тераса (1)

Алуминиев навес

алуминиев навес за тераса

Предлагаме висококачествени алуминиеви навеси, които са идеални за вашата тераса или друга външна пространство. Алуминиевите навеси се отличават със своята издръжливост, естетика и функционалност.

Навесите от алуминий се отличават с лекотата и здравината на материала, който ги прави идеални за външна употреба. Алуминието е устойчиво на атмосферни влияния, като ръжда и корозия, и не изисква редовна боядисване или поддръжка.

остъкляване на навес - зимна градина

Остъкляването на навес за създаване на зимна градина е прекрасна и практична идея, която ви позволява да се наслаждавате на растенията и природата през цялата година. Това превръща навеса в уютно и функционално пространство, подобно на градина, където можете да релаксирате и отглеждате разнообразни растения.

При остъкляването на навеса е важно да се вземат предвид и допълнителни фактори като вентилация, отопление и система за контрол на климата, за да се осигури комфортно пребиваване през зимните месеци. Също така, можете да добавите мебели, осветление и други елементи, които да създадат уютна и живописна атмосфера във вашата зимна градина на навеса.

Конструкция от желязо

Конструкция от желязо за зимна градина може да бъде различна, в зависимост от вашите изисквания и предпочитания. Един от често използваните варианти е използването на стоманени конструкции с алуминиеви профили и стъкло.

Желязни профили или стоманени конструкции могат да бъдат използвани за създаване на здрава и устойчива рамка. Това може да бъде скелет от тръби или профили, свързани заедно със заварки или болтове.

Имате трудности с избора?

често задавани въпроси

Какво е зимна градина?

Зимна градина е помещение или структура, обикновено изградена от стъкло, което се използва за отглеждане на растения и създаване на приятна околна среда през цялата година, включително през зимата. Тя позволява на хората да се наслаждават на растенията и природата дори в студените месеци, когато външните условия не са подходящи за отглеждане на растения на открито.

В зимната градина могат да се отглеждат различни видове растения, включително цветя, тревни площи, зеленчуци, тропически растения и малки дървета. Тя предоставя подходяща среда за растеж и развитие на растенията чрез контролиране на температурата, влажността и осветлението. Често се използват системи за отопление, охлаждане и осветление, за да се поддържат оптимални условия за растенията през цялата година.

Зимните градини са популярни както в домовете, така и в обществените сгради и заведения. Те създават уникална и привлекателна атмосфера, като позволяват на хората да се отпуснат и насладят на прекрасните растения и зелени пространства в уютно и защитено помещение.

В същото време, зимната градина може да бъде и декоративен елемент в самия дизайн на сградата или на открито, добавяйки естетическа стойност и усещане за природа в околната среда.

Трябва ли да имаме основа, на която да бъде монтирана зимната градина

Да, за монтажа на зимна градина е необходимо да имате подходяща основа, на която да бъде закрепен. Основата служи за стабилността и сигурността на навеса, особено при по-големи конструкции.

Подходящата основа може да бъде бетонна плоча, зидария, метална рамка или друг подобен стабилен фундамент. Важно е основата да бъде изградена правилно, с подходящи размери и здрав материал, за да издържа на теглото и натоварването на навеса.

Извършвате ли монтажи на Зимна градина в Пловдив и Благоевград?

Да, извършваме монтажи на Зимни градини в градовете Пловдив и Благоевград, както и в други градове и области на територията на България. Нашите екипи от професионални монтажисти имат опит и експертиза в инсталирането на различни типове навеси.

Когато поръчате навес от нас, нашият екип ще се погрижи за професионален монтаж в удобно за вас време. Ние ще извършим монтажа по съответните стандарти, спазвайки всички необходими мерки за качество и безопасност.

Имам ресторант и ми трябва безпрофилно остъкляване. Предлагате ли остъкляване на пергола?

Да, предлагаме безпрофилно остъкляване на перголи, което е изключително подходящо за ресторанти и други търговски пространства. Този тип остъкляване е отличен избор, тъй като предлага непрекъснато видимост и позволява на вашите клиенти да се наслаждават на вида, без да бъдат изложени на времето.

Безпрофилното остъкляване също така предлага допълнителна защита от вятър и дъжд, което го прави идеален за използване в перголи. Това ще ви позволи да използвате вашата открита зона през цялата година, независимо от времето.

Моля, свържете се с нас, за да обсъдим вашите конкретни нужди и как можем да ви помогнем да подобрите възможностите на вашия ресторант. Нашите експерти са на разположение да ви предложат решения, които да отговарят на вашите специфични изисквания.

Каква гаранция предлагате?

Ние предлагаме гаранция на нашите продукти и услуги, което осигурява спокойствие и увереност на нашите клиенти. Точната продължителност и условия на гаранцията могат да варират в зависимост от конкретния продукт или услуга, която сте закупили.

Обикновено нашата гаранция покрива производствени дефекти и неправилна работа на продуктите, които предлагаме. Дадените срокове на гаранцията могат да бъдат различни в зависимост от вид продукт и производител. За подробности относно конкретния продукт или услуга, моля, свържете се с нас за информация относно условията на гаранцията.

Важно е да се отбележи, че гаранцията не покрива повреди, причинени от неправилна употреба, небрежност, неправилна инсталация или други условия, които не са в съответствие с препоръките за поддръжка. В случай на повреда или въпроси относно гаранцията, препоръчваме да се свържете с нас, за да предоставим подходяща помощ и решение на проблема

Мога ли да остъкля навес?

Да, имате възможността да остъклявате навеса си, като добавите стъклени панели или други видове прозрачни материали. Остъкляването на навеса може да бъде извършено с цел да се предостави допълнителна защита от вятър, дъжд и други атмосферни условия, както и да се създаде по-комфортна и изолирана среда.

При остъкляването на навеса, може да се използват различни видове стъкло, като например единично или двойно стъкло, ламинирано стъкло, триплекс стъкло и други. Това позволява да се избере стъкло, което отговаря на вашия бюджет, изисквания за изолация и естетика.

Остъкляването на навеса трябва да бъде извършено от професионалисти с опит в инсталирането на стъклени конструкции, за да се гарантира правилното монтиране и сигурността на навеса.