Вертикално плъзгане

Вертикално плъзгане

Остъкляването на тераса с вертикално плъзгане тип гилотина е практика, при която се използват специални системи, които позволяват стъклени панели да се движат вертикално нагоре и надолу по водещи релси. Това създава възможност за отваряне и затваряне на терасата, като запазва пространството и прозрачността на външната среда

вертикално плъзгане - гилотина

Вертикално плъзгане / Гилотина

остъкляване с гилотина

Вертикалното стъклено плъзгане е иновативна система, с която може да се създават отворени или затворени пространства без да се заема допълнително място и позволява ефективна вентилация без риск за сигурността. Силните вериги на подвижна система гарантират най-висока сигурност и дълготрайност с минимална поддръжка. Използва се двоен стъклопакет 24 мм. Максималните размери на конструкцията са 3 м ширина и 3 м височина. Заключващата структура на панелните профили и изолационните четки, които се използват от всички страни на системата, осигуряват най-висока изолация. Здравата структура на профила, дизайн на панела и заключване между панелите позволяват най-висока устойчивост на вятър и сигурност. Задвижването е ръчно или автоматизирано, като моторът е с мощност 120 Nm – 275 кг който е скрит в кутията, осигурява плавно и добре пропорционално движение на панелите. Панелите могат или да се събират отгоре, за да създадат зона за проход без праг, или отдолу.

Имате трудности с избора?

често задавани въпроси

Имам ресторант и ми трябва безпрофилно остъкляване. Предлагате ли остъкляване на пергола?

Да, предлагаме безпрофилно остъкляване на перголи, което е изключително подходящо за ресторанти и други търговски пространства. Този тип остъкляване е отличен избор, тъй като предлага непрекъснато видимост и позволява на вашите клиенти да се наслаждават на вида, без да бъдат изложени на времето.

Безпрофилното остъкляване също така предлага допълнителна защита от вятър и дъжд, което го прави идеален за използване в перголи. Това ще ви позволи да използвате вашата открита зона през цялата година, независимо от времето.

Моля, свържете се с нас, за да обсъдим вашите конкретни нужди и как можем да ви помогнем да подобрите възможностите на вашия ресторант. Нашите експерти са на разположение да ви предложат решения, които да отговарят на вашите специфични изисквания.

Каква гаранция предлагате?

Ние предлагаме гаранция на нашите продукти и услуги, което осигурява спокойствие и увереност на нашите клиенти. Точната продължителност и условия на гаранцията могат да варират в зависимост от конкретния продукт или услуга, която сте закупили.

Обикновено нашата гаранция покрива производствени дефекти и неправилна работа на продуктите, които предлагаме. Дадените срокове на гаранцията могат да бъдат различни в зависимост от вид продукт и производител. За подробности относно конкретния продукт или услуга, моля, свържете се с нас за информация относно условията на гаранцията.

Важно е да се отбележи, че гаранцията не покрива повреди, причинени от неправилна употреба, небрежност, неправилна инсталация или други условия, които не са в съответствие с препоръките за поддръжка. В случай на повреда или въпроси относно гаранцията, препоръчваме да се свържете с нас, за да предоставим подходяща помощ и решение на проблема

Мога ли да остъкля навес?

Да, имате възможността да остъклявате навеса си, като добавите стъклени панели или други видове прозрачни материали. Остъкляването на навеса може да бъде извършено с цел да се предостави допълнителна защита от вятър, дъжд и други атмосферни условия, както и да се създаде по-комфортна и изолирана среда.

При остъкляването на навеса, може да се използват различни видове стъкло, като например единично или двойно стъкло, ламинирано стъкло, триплекс стъкло и други. Това позволява да се избере стъкло, което отговаря на вашия бюджет, изисквания за изолация и естетика.

Остъкляването на навеса трябва да бъде извършено от професионалисти с опит в инсталирането на стъклени конструкции, за да се гарантира правилното монтиране и сигурността на навеса.