външни ролетни щори

Външни щори

Външните щори са ефективно и стилно решение за защита на дома ви от слънцето, топлината и нежеланите погледи. При Хоумпласт Инженеринг, ние предлагаме широка гама от външни щори, които комбинират високо качество, естетика и функционалност.

Нашите външни щори се отличават с изключителна издръжливост и дълготрайност, благодарение на използваните висококачествени материали. Те са проектирани да издържат на всякакви атмосферни условия и да осигурят оптимална защита и комфорт във вашия дом.

външни ролетни щори

Външни ролетни щори

външни ролетни щори

Открийте перфектните външни ролетни щори за вашия дом или бизнес от Ролпласт. Нашите висококачествени ролетни щори са създадени със специално внимание към естетиката, функционалността и защитата. Изберете от разнообразие от модели и цветове, които се съчетават с вашия стил. Осигурете си приватност, регулирайте нивото на светлина и намалете проникването на топлина с нашите ролетни щори. Лесно управление и издръжливост срещу атмосферни условия гарантират дълготрайна функционалност.

Външни Хоризонтални щори

Външни ламелни щори модел Z90

Външните ламелни щори модел Z90 са изключително функционални. Те позволяват на потребителя да регулира нивото на светлина и проникване на външния шум във вътрешното пространство. Също така, те осигуряват поверителност и намаляват проникването на топлината, което може да подобри енергийната ефективност на сградата.

Моделът Z90 на външните ламелни щори предлага и стилен външен вид. Те са налични в различни цветове и дизайни, които могат да се впишат перфектно във визията на всяко пространство.

Изберете външните ламелни щори модел Z90 от Ролпласт и ще се насладите на качествено и функционално решение, което съчетава защита, стил и комфорт.

Гаражни врати

гаражни врати

Гаражните врати са важен елемент от всяка гаражна конструкция, предоставяйки защита и удобство за вашето превозно средство и гаражното пространство. Разполагаме с разнообразие от гаражни врати, които отговарят на вашите изисквания за функционалност, стил и безопасност.

Нашите гаражни врати са изработени от висококачествени материали, които осигуряват здравина и издръжливост. Те се предлагат в различни стилове и дизайни, позволявайки ви да изберете този, който най-добре се вписва във визията на вашия дом или сграда.

Предлагаме два избора за гаражни врати – ролетни и секционни, които отговарят на различни нужди и предпочитания.

Ролетните гаражни врати са функционални и просторосбестяващи. Те се състоят от хоризонтални ламели, които се навиват на вала над отвора на гаража. Това позволява максимално използване на пространството в гаража и по-удобен достъп до него. Ролетните врати са изработени от здрави материали, които ги правят устойчиви на външни влияния и осигуряват висока степен на сигурност.

Секционните гаражни врати се състоят от панели, които се движат вертикално и се поставят хоризонтално при отваряне. Те се отличават с естетическия си изглед и могат да бъдат изработени от различни материали като метал, дърво или PVC. Секционните врати осигуряват отлична изолация и защита от външни влияния, като същевременно предлагат лесно отваряне и затваряне.

И двата модела гаражни врати са налични в различни цветове и дизайни, които ви позволяват да съчетаете визията на вратата с архитектурата на вашия дом. Нашите експерти са на разположение, за да ви консултират и помогнат да изберете най-подходящия модел и дизайн за вашия гараж.

Изберете гаражни врати от нас и ще получите качествено решение, което съчетава функционалност, естетика и сигурност за вашия гараж.

Имате трудности с избора?

Вземете оферта сега!

вземи оферта за zip скрийн

често задавани въпроси

От какъв материал са произведени външните ролетни щори?

Външните ролетни щори могат да бъдат произведени от различни материали, но най-често използваните са алуминиевите.

Алуминиевите ролетни щори са популярен избор поради своите издръжливост, лекота и устойчивост на атмосферни влияния. Алуминиевите профили са здрави и не подлежат на корозия, което ги прави подходящи за използване на открито. Те също така осигуряват добра топлоизолация и защита от слънцето

Ламелите с полиуретанова изолация са направени от два слоя алуминий, между които се нанася полиуретанова пяна. Това увеличава енергийната ефективност на ролетните щори, като помага да се намали загубата на топлина и проникването на студен въздух. Освен това, полиуретанът придава по-голяма здравина и стабилност на ламелите, което ги прави устойчиви на деформации и външни влияния.

Ламелите с полиуретанова изолация са също така известни с добрата си звукоизолационна способност, което ви позволява да намалите неприятните външни шумове и да създадете по-спокоен и комфортен вътрешен климат във вашия дом.

Важно ли е да има полиуретанова пяна в ламелите на външните щори?

Включването на полиуретанова пяна в ламелите на външните щори е важен фактор за техните предимства. Полиуретановата пяна има изолационни свойства, които допринасят за по-добра топло- и звукоизолация. Тя помага да се намали проникването на студен или горещ въздух от външната среда във вътрешността на помещението. Това означава, че външните щори с полиуретанова пяна могат да помогнат за поддържането на по-стабилна температура и по-добър комфорт вътре в дома, независимо от външните условия. Освен това, полиуретановата пяна има и звукоизолационни свойства, които могат да помогнат за намаляване на шума от външни източници като трафик или други смущения. Така че, включването на полиуретанова пяна в ламелите на външните щори може да бъде полезно и практично решение, което допринася за по-добра топло- и звукоизолация на жилището ви.

Мога ли да инсталирам Умен дом към външните щори?

Да, външните ролетни щори могат да бъдат свързани към система за управление на умния дом (смарт хоум). Смарт хоум системите позволяват на потребителите да контролират различни устройства и системи в дома си, включително и гаражни и ролетни щори, от всяко място и по всяко време.

За да свържете външните ролетни щори към смарт хоум системата, ще бъде необходимо да инсталирате съвместим модул или контролер, който ще осигури комуникацията между щорите и системата за управление. Този модул обикновено е свързан с Wi-Fi или други безжични протоколи, които позволяват дистанционно управление и контрол на щорите чрез приложение на смартфон или гласови асистенти като Amazon Alexa или Google Assistant.

Свързването на външните ролетни щори към смарт хоум системата ви позволява да ги отваряте и затваряте, да регулирате нивото на светлина и приватност, да ги включвате в автоматизирани сценарии и да ги контролирате от разстояние, дори когато не сте у дома. Това дава удобство, сигурност и енергийна ефективност на вашата система за ролетни щори.

Преди да свържете външните ролетни щори към смарт хоум системата, уверете се, че имате съвместим модул или контролер и следвайте инструкциите на производителя за успешната интеграция и настройка на устройствата.

Извършвате ли монтажи на Външни щори в София област?

Да, Хоумпласт Инженеринг извършва монтажи на външни щори в София и София-област. Нашите професионални екипи са на разположение, за да осигурят качествен и професионален монтаж на вашия избран модел външни щори. Ние сме ангажирани да предоставяме пълно обслужване на нашите клиенти, включително консултации, измервания, производство, доставка и монтаж на външни щори. Свържете се с нас чрез нашите контактни данни, за да уточним детайлите и да запланираме монтажа на вашите външни щори в София и околните райони.

Каква гаранция предлагате?

Ние предлагаме гаранция на нашите продукти и услуги, което осигурява спокойствие и увереност на нашите клиенти. Точната продължителност и условия на гаранцията могат да варират в зависимост от конкретния продукт или услуга, която сте закупили.

Обикновено нашата гаранция покрива производствени дефекти и неправилна работа на продуктите, които предлагаме. Дадените срокове на гаранцията могат да бъдат различни в зависимост от вид продукт и производител. За подробности относно конкретния продукт или услуга, моля, свържете се с нас за информация относно условията на гаранцията.

Важно е да се отбележи, че гаранцията не покрива повреди, причинени от неправилна употреба, небрежност, неправилна инсталация или други условия, които не са в съответствие с препоръките за поддръжка. В случай на повреда или въпроси относно гаранцията, препоръчваме да се свържете с нас, за да предоставим подходяща помощ и решение на проблема

Мога ли да остъкля автоматизирана пергола с Външни ролетни щори?

Да, е възможно да остъклявате автоматизирана пергола и да я комбинирате с външни ролетни щори. Тази комбинация може да създаде уютно и функционално пространство, което да се адаптира към различни временни условия и предпочитания на ползвателите.

Външните ролетни щори могат да бъдат интегрирани в системата на перголата, което дава допълнителни функционалности и контрол на проникването на светлина, топлина и нежелани погледи. Можете да отваряте и затваряте щорите според нуждите си, което осигурява по-голяма приватност и защита от слънцето и вятъра.

Комбинацията от остъклена автоматизирана пергола с външни ролетни щори ви дава възможността да променяте околната среда в зависимост от времето и вашите предпочитания. Можете да създадете комфортно и уютно пространство, което можете да използвате през цялата година.

За повече информация и консултация относно остъкляването на пергола и външните ролетни щори, препоръчваме ви да се свържете с производителя или доставчика, който предлага тези продукти. Те ще ви предоставят подробна информация и ръководство за възможностите и интеграцията между тях