Стъклена хармоника

Остъкляване Стъклена хармоника

Стъклената хармоника е вид система за остъкляване, която се състои от множество стъклени панели, свързани помежду си, които могат да се свиват и разширяват като хармоника. Това позволява на панелите да се преместват и да се отварят, създавайки гъвкаво пространство за вход или изход.

Стъклената хармоника предлага гладко и лесно отваряне и затваряне на стъкления панел, като същевременно осигурява отлична визуална прозрачност и светлинен пропуск. Системата може да бъде изпълнена със стъкла без рамки, което допринася за минимално препятствие и елегантен външен вид.

стъклена хармоника

Стъклена хармоника

остъкляване стъклена хармоника

Стъклената хармоника предлага гладко и лесно отваряне и затваряне на стъкления панел, като същевременно осигурява отлична визуална прозрачност и светлинен пропуск. Системата може да бъде изпълнена със стъкла без рамки, което допринася за минимално препятствие и елегантен външен вид.

Остъкляването със стъклена хармоника е често използвано в търговски обекти, ресторанти, хотели, витрини и други места, където е желателно да се създаде отворен и светъл простор. Тази система позволява на потребителите да създават големи проходи, които могат да се отварят и затварят според нуждите и предпочитанията им.

Предимствата на стъклената хармоника включват гъвкавост в управлението на пространството, възможност за пристрастяване към различни размери на проходите и висока естетика. Системата предлага и добра топлоизолация и звукоизолация, когато се използват подходящи видове стъкла.

остъкляване навес със стъклена хармоника

Остъкляването на навес със стъклена хармоника е популярна и функционална опция, която ви позволява да превърнете откритото пространство на навеса във вътрешно пространство, което може да се използва през цялата година. Това се постига чрез инсталиране на система за стъклена хармоника, която предлага гъвкаво отваряне и затваряне на стъкления панел.

Системата за стъклена хармоника за навеси е съставена от множество стъклени панели, които се свързват помежду си и могат да се свиват и разширяват, като хармоника. Това позволява на панелите да се отварят и затварят, създавайки гъвкаво пространство в зависимост от времето и предпочитанията.

безпрофилна стъклена хармоника

Имате трудности с избора?

често задавани въпроси

Имам ресторант и ми трябва безпрофилно остъкляване. Предлагате ли остъкляване на пергола?

Да, предлагаме безпрофилно остъкляване на перголи, което е изключително подходящо за ресторанти и други търговски пространства. Този тип остъкляване е отличен избор, тъй като предлага непрекъснато видимост и позволява на вашите клиенти да се наслаждават на вида, без да бъдат изложени на времето.

Безпрофилното остъкляване също така предлага допълнителна защита от вятър и дъжд, което го прави идеален за използване в перголи. Това ще ви позволи да използвате вашата открита зона през цялата година, независимо от времето.

Моля, свържете се с нас, за да обсъдим вашите конкретни нужди и как можем да ви помогнем да подобрите възможностите на вашия ресторант. Нашите експерти са на разположение да ви предложат решения, които да отговарят на вашите специфични изисквания.

Каква гаранция предлагате?

Ние предлагаме гаранция на нашите продукти и услуги, което осигурява спокойствие и увереност на нашите клиенти. Точната продължителност и условия на гаранцията могат да варират в зависимост от конкретния продукт или услуга, която сте закупили.

Обикновено нашата гаранция покрива производствени дефекти и неправилна работа на продуктите, които предлагаме. Дадените срокове на гаранцията могат да бъдат различни в зависимост от вид продукт и производител. За подробности относно конкретния продукт или услуга, моля, свържете се с нас за информация относно условията на гаранцията.

Важно е да се отбележи, че гаранцията не покрива повреди, причинени от неправилна употреба, небрежност, неправилна инсталация или други условия, които не са в съответствие с препоръките за поддръжка. В случай на повреда или въпроси относно гаранцията, препоръчваме да се свържете с нас, за да предоставим подходяща помощ и решение на проблема

Мога ли да остъкля навес?

Да, имате възможността да остъклявате навеса си, като добавите стъклени панели или други видове прозрачни материали. Остъкляването на навеса може да бъде извършено с цел да се предостави допълнителна защита от вятър, дъжд и други атмосферни условия, както и да се създаде по-комфортна и изолирана среда.

При остъкляването на навеса, може да се използват различни видове стъкло, като например единично или двойно стъкло, ламинирано стъкло, триплекс стъкло и други. Това позволява да се избере стъкло, което отговаря на вашия бюджет, изисквания за изолация и естетика.

Остъкляването на навеса трябва да бъде извършено от професионалисти с опит в инсталирането на стъклени конструкции, за да се гарантира правилното монтиране и сигурността на навеса.