Когато трябва да се смени стъкло на прозорец, е важно да знаете всички възможности.

Има много причини, поради които може да се наложи подмяна на стъклопакет – счупване, дефект на стъклото, надраскване и др. Дори и най-малкият проблем може да доведе до промяна в изолационните характеристики на прозорците.

Стъклопакетът може да бъде двоенq троен или четворен. Изработването на стъклопакета е с  различни дебелини. За дваен стъклопакет: 24 mm, 30 mm, 32 mm. Троен стъклопакет . 36 mm , 38 mm, 40 mm 44, 52 mm. И най-новите четворни стъклопакети с дебелини от 56 mm,64 mm,66 mm. Стъклопакетите имат и различни видове стъкла в зависимост от нуждите – дали се търси по-добра шумоизолация или топлоизолация. Предлагаме стъклопакети от някои от водещите производители в бранша, които са с гарантирано качество. Вече има огромно разнообразие от стъклопакети, от които можете да избирате!

При подмяна на стъклопакета също така трябва да решите с какъв дистанционер да бъде. Съществуват възможности от Алуминиев дистанционер , High selectiv и TPA дистанционер.

При подмяна на стъклопакет не се налага изрязване или демонтиране на цялата дограма преди започване на работата. Преди да започне подмяната на стъклопакета, трябва да се вземат точни размери, за да може да се направи необходимият нов стъклопакет.

Ако желаете да подмените вашите стъклопакети може да заявите посещение от наш техник за взимане на точни размери. Цена за посещение е 55 лв. , които се приспадат от цената на поръчката. Заявка за техник може да направите на ☎ 0888 001 532 

Поръчай лесно онлайн на нашата контакнта форма

smyana-staklopaket-1
smyana-staklopaket
Обръщане на прозорци
Монтаж на Дограма
секюрити обков
Секюрити Обков
услуги сервиз
Услуги Сервиз
ремонт на пвц дограма
Регулиране на Прозорци и Врати
смяна стъклопакет
Счупен Стъклопакет
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Попълнете онлайн формуляра ни, за да получите оферта за избран продукт. Ще получите допълнителни отстъпки при онлайн запитване!