Има много причини, поради които понякога се налага подмяната на стъклопакет – счупване, дефект на стъклото, надраскване и др. Дори и най-малкият проблем може да доведе до изменение на изолационните характеристики на дограмата.

Стъклопакетът може да бъде двоен или троен, изработен с различна дебелина (24, 32, 36, 44 мм др.) и различни видове стъкла, в зависимост от нуждите – дали се търси по-добра шумо или топло изолация. Ние предлагаме стъклопакети на едни от водещите производители в бранша, които са с гарантирано качество. Вече има огромно разнообразие от стъклопакети, от които може да избирате!

При смяната на стъклопакет не се изисква никакво къртене или сваляне на цялата дограма. Преди да започне работата по подмяна на стъклопакет, е нужно да се вземат точните размери, за да може да се изготви необходимия нов стъклопакет.

Ако желаете да подмените стъклопакетите в дома си, свържете се с нас на тел. 0888001532 , за да Ви помогнем с цялата процедура по смяната им.

Таксата за посещение е 47 лв. , като таксата се изважда от цената на стъклопакета при поръчка

smyana-staklopaket-1
smyana-staklopaket
Обръщане на прозорци
Монтаж на Дограма
секюрити обков
Секюрити Обков
услуги сервиз
Услуги Сервиз
ремонт на пвц дограма
Регулиране на Прозорци и Врати
смяна стъклопакет
Счупен Стъклопакет
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Попълнете онлайн формуляра ни, за да получите оферта за избран продукт. Ще получите допълнителни отстъпки при онлайн запитване!

X