сенници

Тенти / Сенници

тенти от Хоумпласт Инженеринг

Сенниците са ефективно решение за защита от слънцето и регулиране на осветлението във вашия дом или офис. Те предлагат редица предимства и удобства.

Защита от слънцето: Сенниците блокират пряката слънчева светлина и топлина, което помага да се намали загряването на помещението. Това води до по-приятна и комфортна вътрешна среда, особено през летните месеци. Сенниците също така предпазват мебелите и интериора от вредното въздействие на UV лъчите.

 

тенти

Сенник модел Престиж

сенник модел престиж

Ефективна защита от слънцето: Сенникът модел „Престиж“ е проектиран да осигури оптимална защита от пагубните UV лъчи на слънцето. Той е изработен от висококачествени материали, които блокират пряката слънчева светлина и намаляват загряването на вътрешното пространство.

Балконски сенник

Сенник-модел-Балконски-1

Защита от погледи: Балконският сенник предоставя поверителност и защита от непожеланото наблюдение. Той осигурява интимност и спокойствие, позволявайки ви да се насладите на вашето пространство без да се притеснявате от погледите на съседите или прохождащите.

Сенник модел Смарт

падащо-рамо-с-вградени-пружини-модел-Смарт

Моделът „Смарт“ на падащо рамо с вградени пружини е иновативно решение за защита и комфорт на вашия балкон. Ето някои от основните предимства и характеристики на този модел:

Практично и функционално: Падащото рамо с вградени пружини на модела „Смарт“ предлага практично и удобно решение за регулиране на сенката и осветлението на балкона. Можете да го отваряте и затваряте лесно и бързо, за да се адаптира към текущите условия и вашите нужди.

Сенник модел Лайт

Сенник модел лайт

Регулируема сянка: Сенникът модел „Лайт“ предлага възможност за регулиране на нивото на сянката според вашите нужди и предпочитания. Можете да го настроите в различни позиции и ъгли, за да получите желаната сянка и осветление във вашето пространство.

Сенник модел Вера

Касетъчен-сенник-с-дистанционно-управление-модел Вера

Сенникът модел „Вера“ е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на външни влияния. Конструкцията му е здрава и стабилна, което го прави подходящ за различни външни условия и сезони.

Освен това, сенникът модел „Вера“ може да бъде персонализиран според индивидуалните предпочитания на клиента. Вие можете да изберете цвят и дизайн, които се вписват най-добре във вашия стил и архитектура на сградата.

Сенникът модел „Вера“ предлага функционалност, естетика и комфорт в едно, правейки го идеален избор за преобразяване на вашето външно пространство и създаване на уютна и приятна обстановка.

ZIP скрийн I Ветроупорна завеса

ветроупорни завеси

Защита от вятъра: Ветроупорните завеси са специално проектирани, за да осигурят ефективна защита от силния вятър. Те предотвратяват проникването на въздух и вятър във вашето пространство, което помага да се запази комфортна и спокойна среда.

Защита от студ и студен въздух: Ветроупорните завеси също така предоставят защита от студ и студен въздух. Те помагат да се задържи топлината във вашето пространство и предпазват от излишна студеност, особено по време на по-хладните месеци.

Имате трудности с избора?

често задавани въпроси

Каква е разликата между сенни и тента?

Сенниците и тентите са два различни продукта, които се използват за защита от слънцето и създаване на сянка. Въпреки че и двата продукта имат сходни функции, има някои различия между тях:

Конструкция и монтаж: Сенниците са обикновено фиксирани на строителната конструкция и се състоят от водачи или профили, които държат платното във вертикална позиция. Те се монтират на стена, стълб или друга подходяща повърхност. Тентите, от друга страна, обикновено се поддържат от метална или алуминиева конструкция, която е прикрепена към сградата или самостоятелна структура. Те могат да бъдат поставени на открито и се отличават с гъвкавостта си за отваряне и затваряне.

Направа на материалите: Сенниците обикновено са изработени от устойчиви на външни влияния материали като полиестерно платно, което е подсилено със стоманена или алуминиева конструкция. Те са предназначени да издържат на вятър и слънчеви лъчи. Тентите, от своя страна, използват платно от полиестер или друг подобен материал, което може да бъде отворено или затворено посредством механизъм за навиване. Те обикновено имат алуминиева или стоманена рамка за поддръжка.

Покритие и сянка: Сенниците предоставят вертикална защита от слънцето и осигуряват сянка вътре в помещението или на терасата. Те предпазват от слънчевите лъчи и пряката светлина, но не винаги осигуряват пълна покривка над пространството. Тентите, от друга страна, предлагат хоризонтална защита и покривка. Те могат да се разтягат над пространството и да осигуряват сянка отгоре. Така те предоставят пълна покривка над областта и могат да бъдат регулирани според нуждите на потребителя.

Употреба и функционалност: Сенниците обикновено се използват за защита от слънцето във вътрешните помещения като прозорци, тераси или балкони. Те осигуряват сянка и намаляват проникването на топлина и светлина. Тентите са подходящи за открити пространства като тераси, градини или дворове. Те също предоставят сянка и защита от слънцето, но същевременно осигуряват и отвореност и свежест на открито.

В крайна сметка, изборът между сенница и тента зависи от вашия конкретен случай, предпочитания и нужди. Важно е да се обмисли местоположението, функционалността и визуалният ефект, който искате да постигнете.

Може ли сенника да се управлява с дистанционно?

Да, сенникът може да се управлява с дистанционно управление. Множество модерни сенници са оборудвани с автоматизирани системи, които включват дистанционно управление. Това ви позволява да контролирате отварянето и затварянето на сенника от разстояние, без да е необходимо физическо присъствие до него.

Управлението чрез дистанционно управление осигурява удобство и лесно контролиране на сенника. Можете да регулирате позицията на сенника според вашите нужди, отваряйки го напълно, затваряйки го или регулирайки наклона му, а всичко това с едно натискане на бутона на дистанционното управление.

Такъв вид автоматизирани сенници с дистанционно управление са особено удобни, когато сенниците се намират на труднодостъпни места или когато искате бързо и лесно да промените тяхната позиция без да се налага да отивате до самия сенник.

Въпреки това, трябва да имате предвид, че не всички сенници са оборудвани с автоматизирани системи и дистанционно управление. Това зависи от конкретния модел и производител на сенника. Преди да закупите сенник, е важно да се консултирате с производителя или доставчика, за да се уверите, че сенникът има вградена функционалност за управление с дистанционно управление.

Каква гаранция предлагате?

Ние предлагаме гаранция на нашите продукти и услуги, което осигурява спокойствие и увереност на нашите клиенти. Точната продължителност и условия на гаранцията могат да варират в зависимост от конкретния продукт или услуга, която сте закупили.

Обикновено нашата гаранция покрива производствени дефекти и неправилна работа на продуктите, които предлагаме. Дадените срокове на гаранцията могат да бъдат различни в зависимост от вид продукт и производител. За подробности относно конкретния продукт или услуга, моля, свържете се с нас за информация относно условията на гаранцията.

Важно е да се отбележи, че гаранцията не покрива повреди, причинени от неправилна употреба, небрежност, неправилна инсталация или други условия, които не са в съответствие с препоръките за поддръжка. В случай на повреда или въпроси относно гаранцията, препоръчваме да се свържете с нас, за да предоставим подходяща помощ и решение на проблема

Може ли сенник да има осветление?

Да, сенник може да бъде оборудван с осветление. Осветлението може да бъде вградено директно в сенника или да бъде добавено като допълнителна функция. Това осигурява допълнително осветление в района, където е инсталиран сенникът.

Има различни възможности за осветление на сенници. Някои модели предлагат LED осветление, което е енергоефективно и има дълъг живот. Това осветление може да бъде вградено в конструкцията на сенника или да бъде монтирано на рамката или профилите.