Първоначално трябва да се спрете на различните видове защита срещу проникване през ПВЦ прозорци, те са разделени по надеждност, която предпазва от отваряне. В момента в съответствие с чуждестранните стандарти съществуват такива класове на защита те са: Предпазни мерки WK1; WK2; WK3

Хоумпласт Инженеринг Проектира, Изгражда и предлага поставяне на  секюрити обков според желаното ниво на сигурност. Все по често крадците използват алтернативни начини за проникване в дома или офиса – вместо през входната, нахлуват през прозорците. Професионалистите разполагат с инструменти, които могат да отворят дръжките на прозореца за минути или да разрушат задвижващите механизми с отвертка като я вмъкнат между крилото и дограмата.

В тази връзка все по-голяма популярност набира т.н. „противовзломен обков”. Неговата роля е да предотврати отварянето на дограмата с отвертка или друг остър инструмент.

Секюрити обков спира движението на целия механизъм, когато има опити за отваряне на прозореца отвън. За допълнителна защита могат да се подменят и дръжките, с такива с ключ. По този начин се предотвратява още една възможност за влизане през дограмата.

Много често крадците изрязват отвор в стъклопакета и си осигуряват лесен достъп до дръжката. Ако тя се заключва това би било още едно препятствие за тях. Заключващите се прозорци са препоръчителни и за семейства с малки деца, които обитават високи етажи.

Обръщане на прозорци
Монтаж на Дограма
секюрити обков
Секюрити Обков
услуги сервиз
Услуги Сервиз
ремонт на пвц дограма
Регулиране на Прозорци и Врати
смяна стъклопакет
Счупен Стъклопакет
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Попълнете онлайн формуляра ни, за да получите оферта за избран продукт. Ще получите допълнителни отстъпки при онлайн запитване!