ремонт на дограма в софия
Ремонт на дограма

Ремонт на дограма – все по-търсена услуга от всеки в София

Ремонтът на пвц дограмата е важна част от поддръжката на прозорците ви. Често при експлоатацията на активните крила на прозорците след известно време се появява необходимост от ремонт – свързан с регулирането на прозорците. Чрез регулирането на дограмата ще можете да затваряте и отваряте нормално активното крило, ако това не помогне, ще се стигне до вариант, в който трябва да смените част или целия обков.

Добре е да поправите дограмата!

  • Първото нещо, което трябва да направите, е да почистите всичкия прах от двете страни, за да не се забива между тях. Това може да се постигне с помощта на четка или прахосмукачка в зависимост от това колко прах има около прозорците ви. След това отстранете пластмасовото фолио около всяка рамка, за да могат да бъдат почистени правилно, без да се повредят допълнително. Използвайте влажна кърпа, за да избършете всяка рамка и да се уверите, че не са останали пукнатини, в които мръсотията може да се скрие далеч от погледа, докато по-късно не се наложи да бъде почистена отново, когато се нуждае от време, далеч от слънчевата светлина, преди да бъде изхвърлена правилно поради възрастта си или дори просто да бъде изхвърлена направо по някаква причина, когато такава е налице.

На кого е нужен ремонт на дограма София?

Ако сте като повечето хора, вероятно не се замисляте много често за прозорците и вратите си. Но ако живеете в София и сте забелязали, че те не работят правилно, може би е време да ги поправите!

Ремонтът на прозорци е една от най-често срещаните услуги, които предоставяме в Хоумпласт. Всъщност ремонтираме прозорци в София от 2017 г и наблюдаваме все по-голям брой клиенти, които се обръщат към нас за този вид услуга.

Ремонтът на прозорци може да ви помогне при различни проблеми:

Услуги ремонт

– Счупено стъкло

– Дефектни уплътнения

– разхлабени панти

– Дефектни панти или дръжки

– Повредени рамки или крила на прозорците и/или врати

Често задавани въпроси

1. Как да разбера дали моят прозорец или врата се нуждае от ремонт? Нуждаете се от смяна на прозорец или врата? Отговорът е „да“, ако прозорецът или вратата ви са счупени и трябва да бъдат ремонтирани. Можете да се възползвате от нашите услуги за подмяна на стъклата на вашите прозорци и врати, както и да поправите провисналите рамки и да се уверите, че прозорците ви са сигурни.

2. Колко струва подмяната на стъкло на прозорец? Отговор: Цената на ремонта на прозорци зависи от вида на прозореца, който трябва да поправите, от състоянието на прозорците ви и от това колко бързо се нуждаете от ремонт. Можем да направим оценка и да ви дадем оценка за всеки размер прозорец или врата в дома ви. Ние таксуваме на час, или с фиксирана цена за да се погрижим за вашите прозорци и врати, така че не става въпрос само за първоначалната цена.

3. Могат ли да се боядисват прозорци от ПВЦ?

4. Има ли начин да се поправи счупено стъкло на външен прозорец?

5. Какъв е най-добрият начин за регулиране на провиснали прозорци?

6. Колко време е необходимо, за да бъде завършен ремонтът?

За връзка с нас

Екипът ни помага на клиенти от цяла София от години и не сме срещнали нито един собственик на жилище, който да не е останал доволен от резултатите. Ако търсите експертна фирма за ремонт на прозорци в София.

Ако търсите бърз ремонт, ние можем да ви помогнем! Предлагаме разнообразни услуги, включително ремонт, подмяна и монтаж на прозорци. Нашият екип осигурява изключително обслужване на клиентите и ще работи с вас, за да гарантира, че прозорците ви отново са в отлична форма.

Свържете се с нас още днес!

Може да заявите посещение то техник за ремонт на дограма на тел 0888001532 или като попълните нашата контактна форма тук

Обръщане на прозорци
Монтаж на Дограма
секюрити обков
Секюрити Обков
услуги сервиз
Услуги Сервиз
ремонт на пвц дограма
Регулиране на Прозорци и Врати
смяна стъклопакет
Счупен Стъклопакет
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Не чакайте повече! Вземете нашата оферта и започнете сега!

Вземете нашата оферта