ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Замисляли ли сте се, че над 40% от загубата на топлина във вашия дом преминават през прозорците? Това е причината при избора на нова дограма да изберете профил, който е конструиран така, че през лятото да прави дома ви прохладен, а в студените зимни дни да държи топлината в дома. Енергийната ефективност зависи от всички компоненти на прозореца, стъклопакет (най-голям процент от прозореца е вашият стъклопакт) профила (изберете Дървен, ПВЦ или Алуминиев) и вида дистанционер. Изпратете запитване и нашите технически сътрудници ще ви консултират според индивидуалните особености и нужди, които имате.

ЗАЩИТА ОТ КРАЖБИ И ПРОНИКВАНЕ В ДОМА

Най-честите опити за взломови прониквания в дома са именно през прозорците. Закупувайки прозорец от Ролпласт вие ще получите автоматично и базово ниво на сигурност. Ние може да Ви предложим  за по-голяма сигурност, продукти със секюрити обков. Този обков е със специални точки на заключване и дръжка Hoppe Secustik + противовзломно ламинирано стъкло, за да спите спокойно в дома и да не се тревожите когато сте на път.

ШУМО И ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

За да получите подходящ с комфорта в дома и офиса е много важно да се отдели достатъчно внимание и на фактори като шумо и топлоизолация при избора на подходящи профили за новите прозорци. Шумът е един от най-подценяваните фактори за нашето здраве, а добрата топлоизолация ще ви спести излишни разходи за отопление или охлаждане. Подходящият профил ще направи дома ви спокоен, тих, хладен през лятото и топъл през студените зимни дни

РОЛПЛАСТ САУНД КОМФОРТ ПРОЗОРЕЦ

Най-добрият ни продукт за спокойствие и изолация от шума навън! Подходящ за жилищни сгради, училища и болници, както и за сгради до летища, магистрали и индустриални райони.

Топлоизолация:Uw = 0.9 – 1.6 W/m2K
Шумоизолация:34 – 41 dB
Гаранция:10 години

Ролпласт Енерджи Сейв Прозорец

Отличен избор за повишена топлоизолация! Прозорецът е много подходящ за северни и източни изложения заради специалния стъклопакет, от който е изработен. С този продукт ще спестите енергия и излишни разходи през зимата. Предлага се и във вариант Енерджи Сейв Плюс. Прозорецът може да е с PVC, дърво или алуминиев профил. Изпратете ни запитване за повече информация!

Топлоизолация:Uw = 0.9 – 1.6 W/m2K
Шумоизолация:31 – 41 dB
Гаранция:10 години

Ролпласт Термо Рефлект Прозорец

Този продукт притежава всички характеристики на Енерджи Сейв серията + допълнителна слънцезащита на вътрешното стъкло. Подходящ избор за южни и западни изложения, тъй като намалява проникването на слънчева светлина и по този начин спомага за охлаждането на помещението. Прозорецът се предлага и във вариантите Термо Рефлект Плюс и Термо Рефлект Лайт – профили с троен стъклопакет, който ги прави най-добрите ни топлоизолационни продукти. Прозорецът може да е с PVC, дърво или алуминиев профил.

Топлоизолация:Uw = 0.9 – 1.6 W/m2K
Шумоизолация:31 – 41 dB
Гаранция:10 години

Ролпласт Гард Прозорец

Ако сигурността на дома е ваш приоритет, този прозорец е идеалният избор за вас. Той съчетава в себе си отлична топлоизолация и допълнителна защита срещу проникване в жилището или офиса ви. Предлага се със специална заключваща брава Hoppe Secustik. Профилът е от PVC с подсилени стоманени вложки за допълнителна устойчивост. Най-подходящото решение е за къщи и апартаменти на приземни и ниски етажи, както и за банки и застрахователни фирми. Предлага се и във вариант Ролпласт Гард Плюс – изпратете запитване за повече информация! 

Топлоизолация:Uw = 0.9 – 1.6 W/m2K
Шумоизолация:35 – 47 dB
Гаранция:10 години
×
Позвъни
Адрес