ActivPilot

Последно поколение обков за двуосови прозорци

ActivPilot CONCEPT (последно поколение обков за двуосови прозорци)

ActivPilot е последното поколение обковна система, която предлага Ролпласт. Той съчетава най-съвременен дизайн и висока функционалност. ActivPilot е система, която позволява двуосово отваряне. доставяна стандартно във вариант на повишена степен на сигурност или така наречения противозломен обков, пред-лаган на цената на стандартната конфигурация за едноо-сови и двуосови прозорци. Това се обуславя от факта, че всички елементи по крилото на прозореца са с точки на заключване единствено от типа „секюрити с гъбовидна форма“ и постигането на по-високи степени на сигурност (RC1/WK1, RC2/WK2) се постига само чрез подмяната на насрещниците от обиконовени със секюрити такива, което е голямо предимство не само по отношение на цената, но и във все по-честите случаи на дооборудване при вече мон-тирани прозорци до желаната от клиента по-висока степен на сигурност.

СТЕПЕН НА СИГУРНОСТ RC2
Предназначена за лесно достъпни прозорци на сгради с голям риск от проникване на крад-ци.Този вид заключване е защитен срещу отваряне с помощта на инструменти (отвертки, клещи, крикове и др.), като резултатите от тестовете показват, че минималното време за преодоляване на защитата при тяхното използване при клас на сигурност RC2 е 3 мин.

Прозорец GUARD HIGH SECURITY
Изработен съгласно изискванията на стандарта за сигурност EN 1627-1630, клас RC2:

  • Секюрити обков със степен на сигурност RC2
  • Стъкло с покритие клас P4A съгласно стандарт ЕN356 – с 4 фолиа 4.4.4
  • Лепене на стъклопакет към профил
  • Поставяне на ограничителни подложки, които не позволяват изместване на профила с помощта на инструменти
  • Дръжка с ключ, която която издържа на натиск 100 nm
  • Ролпласт издава сертификат за сигурност

ActivPilot Comfort PADK (обков за успоредно отваряне)

На базата на модулната система Active Pilot Ролпласт предлага напълно нова концепция обков ActivPilot PADK, които позволява успоредно изнасяне на крилото на 6 мм пред касата по целия периметър на прозореца. По този начин се осигурява непрекъснато проветрение на помещението. Наред с вентилацията Ролпласт не пренебрегва и противозломната защита , като дава възможност дори и при успоредно отваряне на крилото да се достигне до най-висока степен на сигурност RC2 /WK2 . Това гарантира едновременно проветряване и противозломна защита на прозореца или балконска врата.

×
Позвъни
Адрес