interioren-dizayn-ot-houmplast
ekspert dograma

ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН НА НАШИЯ ДОМ

Както в модата с дрехи, обувки и бижута, в обзавеждането и интериорния дизайн на нашия дом също има модни тенденции, които непрекъснато се променят. Ако искаме да сме в крак с времето е нужно да ги следим и когато правим дори козметичен ремонт у дома, да ги следваме. Това ще подобри самочувствието ни и усещането за уют синхронизиран с времето, в което живеем. Всеки, който държи на модните тенденции по принцип, се съобразява и с тенденциите в интериора и дизайна на дома. Нека се спрем на някои от най-важните модни тенденции в обзавеждането и вътрешният интериор.

По отношение на цветовете.

Комбинацията между ярки контрастни цветове на интериорния дизайн за нашия дом с меки и неутрални тонове е много актуално. Кремаво, сиво и бежово ще контрастират с с тъмно червено и Бордо, кралско синьо и дори индиго. Получените комбинации от топло и студено придават огромна индивидуалност на дома наситена с уют и свежест. Добре е ако мебелите са в топли и меки тонове, да заложите на по-контрастни стени, а защо не и тавани. Таваните стават все по-важни в интериора на дома. Новите технологии в строителството предлагат невероятен избор от решения, но най-актуални ще бъдат т.нар. опънати тавани, които дават възможност да развихрите фантазията си и да превърнете тавана в помещението като част от една приказка в дома. Ефекта обикновено е невероятен, а практичността им относно начин на почистване и акустика са невероятни. Все повече дизайнери залагат на опънати тавани като много умело ги вписват в интериора. Опънатите тавани се монтират съобразено с осветлението и трябва добре да се помисли и за него. LED осветлението е много актуално.
Опънати тавани. Качествени тавани за всеки дом.

По отношение на подовите настилки

Традиционните ламинати и паркети, отстъпват място на практичните и противоалергични подове от коркови плоскости и бамбук. Тези естествени материали стават все по-предпочитани, а тяхната красота и екологичност ги тласка напред в развитието на вътрешния дизайн и ги прави хит, особено за новите типове екологични пасивни домове. По отношение на интериорните врати Предпочитани и изключително модерни са белите врати, които контрастират много приятно на всичко останало. Те умело разделят пространството, особено в по-малките помещения и визуално дават илюзия за по-голямо жилище. Белите врати се съчетават идеално с ярки мебели и меки цветове на стените и придават известна аристократичност в тази комбинация. Имате въпрос или искате да получите оферта? Пишете ни!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
×
Позвъни
Адрес