навеси

Навес за тераса

Навесите за тераса се предлагат в различни стилове, материали и цветове, за да отговарят на вашите индивидуални предпочитания и архитектурни изисквания. Независимо дали търсите модерен и семпъл дизайн или по-класическа и елегантна визия.., ще ви предложим навес, който да отговаря на вашите изисквания.

навес за тераса от дърво
алуминиев навес за тераса

Предлагаме висококачествени алуминиеви навеси, които са идеални за вашата тераса или друга външна пространство. Алуминиевите навеси се отличават със своята издръжливост, естетика и функционалност.

Навесите от алуминий се отличават с лекотата и здравината на материала, който ги прави идеални за външна употреба. Алуминието е устойчиво на атмосферни влияния, като ръжда и корозия, и не изисква редовна боядисване или поддръжка.

навес на веранда от дърво

Навесите от дърво добавят естествена красота и топлина към вашата веранда, създавайки уютна и комфортна обстановка.

Навесите от дърво се изработват от висококачествени дървесни материали, които са устойчиви на влага и атмосферни влияния. Те предлагат надеждна защита от слънцето и леките дъждове, като същевременно запазват естетиката и природната текстура на дървото.

Навеси от Поликарбонат

Навеси от поликарбонат, те са идеални за веранда или тераси. Навесите от поликарбонат се отличават със своята издръжливост, прозрачност и лекота.

Поликарбонатът е устойчив на атмосферни влияния и UV лъчи, което го прави идеален за използване на открито. Той предоставя ефективна защита от слънцето, като същевременно позволява проникването на достатъчно светлина, което прави пространството под навеса светло и приятно.

навес за паркиране

Навесите за гараж предоставят предимства като защита от валежи, прах, сняг, птици и други външни фактори, които могат да повредят автомобила. Те също така осигуряват защита от UV лъчите, които могат да причинят избледняване на боята и увреждане на интериора на автомобила.

Инвестирайте в безопасността на автомобила си: Изградете навес за паркиране за предпазване от вредни външни влияния

навес дърво и алуминии

Комбинира дърво и алуминий, съчетавайки естетиката и топлината на дървото със здравината и устойчивостта на алуминия. Навес  изработен от дървени ригли с алуминиева капачка и триплекс стъкло.

Дървените ригли придават на навеса естествен и уютен вид, докато алуминиевата капачка осигурява допълнителна защита и устойчивост на елементите. Триплекс стъклото е изключително здраво и устойчиво на удари, което осигурява безопасност и изолация.

Тази комбинация от материали гарантира, че навесът е издръжлив, лесен за поддръжка и предоставя оптимална защита от слънцето, дъжда и други атмосферни влияния. Дърво и алуминий съчетани в навеса предоставят естетика и функционалност в едно, създавайки привлекателен и дълготраен продукт.

Пергола от Дърво

пергола от дърво

Дървената пергола е естетически привлекателна структура, изградена от дървени материали като дървени балкони или колони, вързани с подпорни балкони. Тя предоставя уютно и естествено пространство на открито, като същевременно добавя шарм и топлина към градината или терасата.

Навесът за ресторант може да бъде изработен от различни материали като алуминий, поликарбонат, дърво или комбинация от тях, в зависимост от вашите предпочитания и стилови изисквания. Той предоставя защита от вредните UV лъчи, слънцето и дъжда, позволявайки на вашите гости да се насладят на храната и атмосферата на открито през цялата година.

Имате трудности с избора?

често задавани въпроси

Какво е навес?

Навесът е конструкция, която се поставя над открити пространства, като тераси, веранди, градини, дворове и други. Той служи за защита от вредни атмосферни условия като слънце, дъжд, сняг и вятър, като същевременно осигурява приятно и комфортно пространство за отдих и развлечения.

Навесите могат да бъдат изработени от различни материали като алуминий, дърво, поликарбонат или комбинация от тях. Те се предлагат в различни стилове, конфигурации и размери, което позволява на клиентите да изберат подходящия навес, който отговаря на техните нужди и предпочитания.

Трябва ли да имаме основа, на която да бъде монтиран навеса?

Да, за монтажа на навеса е необходимо да имате подходяща основа, на която да бъде закрепен. Основата служи за стабилността и сигурността на навеса, особено при по-големи конструкции.

Подходящата основа може да бъде бетонна плоча, зидария, метална рамка или друг подобен стабилен фундамент. Важно е основата да бъде изградена правилно, с подходящи размери и здрав материал, за да издържа на теглото и натоварването на навеса.

Извършвате ли монтажи на навеси в Пловдив и Благоевград?

Да, извършваме монтажи на навеси в градовете Пловдив и Благоевград, както и в други градове и области на територията на България. Нашите екипи от професионални монтажисти имат опит и експертиза в инсталирането на различни типове навеси.

Когато поръчате навес от нас, нашият екип ще се погрижи за професионален монтаж в удобно за вас време. Ние ще извършим монтажа по съответните стандарти, спазвайки всички необходими мерки за качество и безопасност.

Имам ресторант и ми трябва безпрофилно остъкляване. Предлагате ли остъкляване на пергола?

Да, предлагаме безпрофилно остъкляване на перголи, което е изключително подходящо за ресторанти и други търговски пространства. Този тип остъкляване е отличен избор, тъй като предлага непрекъснато видимост и позволява на вашите клиенти да се наслаждават на вида, без да бъдат изложени на времето.

Безпрофилното остъкляване също така предлага допълнителна защита от вятър и дъжд, което го прави идеален за използване в перголи. Това ще ви позволи да използвате вашата открита зона през цялата година, независимо от времето.

Моля, свържете се с нас, за да обсъдим вашите конкретни нужди и как можем да ви помогнем да подобрите възможностите на вашия ресторант. Нашите експерти са на разположение да ви предложат решения, които да отговарят на вашите специфични изисквания.

Монтирате ли дървени перголи за тераса в София?

Да, ние извършваме монтаж на дървени перголи за тераси в град София. Нашата компания разполага със специалисти, които имат опит в монтажа на дървени перголи и са запознати със специфичностите на работата с този материал.

Когато става въпрос за монтаж на дървена пергола за тераса, ние предлагаме пълна услуга, която включва вземане на точни размери, проектиране и изработка на перголата, съгласно вашите предпочитания и нужди. След това, нашите специалисти ще извършат монтажа на перголата върху вашата тераса, съобразявайки се с всички необходими стъпки за осигуряване на стабилност и издръжливост.

Ако имате интерес и желаете да поръчате монтаж на дървена пергола за тераса си в София, моля, свържете се с нас чрез нашия уебсайт или контактната форма. Нашите представители ще ви предоставят допълнителна информация, ще обсъдят вашите идеи и ще ви помогнат да реализирате проекта си за пергола на терасата.

Каква гаранция предлагате?

Ние предлагаме гаранция на нашите продукти и услуги, което осигурява спокойствие и увереност на нашите клиенти. Точната продължителност и условия на гаранцията могат да варират в зависимост от конкретния продукт или услуга, която сте закупили.

Обикновено нашата гаранция покрива производствени дефекти и неправилна работа на продуктите, които предлагаме. Дадените срокове на гаранцията могат да бъдат различни в зависимост от вид продукт и производител. За подробности относно конкретния продукт или услуга, моля, свържете се с нас за информация относно условията на гаранцията.

Важно е да се отбележи, че гаранцията не покрива повреди, причинени от неправилна употреба, небрежност, неправилна инсталация или други условия, които не са в съответствие с препоръките за поддръжка. В случай на повреда или въпроси относно гаранцията, препоръчваме да се свържете с нас, за да предоставим подходяща помощ и решение на проблема

Мога ли да остъкля навес?

Да, имате възможността да остъклявате навеса си, като добавите стъклени панели или други видове прозрачни материали. Остъкляването на навеса може да бъде извършено с цел да се предостави допълнителна защита от вятър, дъжд и други атмосферни условия, както и да се създаде по-комфортна и изолирана среда.

При остъкляването на навеса, може да се използват различни видове стъкло, като например единично или двойно стъкло, ламинирано стъкло, триплекс стъкло и други. Това позволява да се избере стъкло, което отговаря на вашия бюджет, изисквания за изолация и естетика.

Остъкляването на навеса трябва да бъде извършено от професионалисти с опит в инсталирането на стъклени конструкции, за да се гарантира правилното монтиране и сигурността на навеса.