мрежи против насекоми

Комарници

Защитете своя дом от натрапчиви насекоми с нашите мрежи против насекоми. Осигурете си спокойствие и комфорт без да се притеснявате от комари, мухи и други досадни насекоми. Нашите мрежи са изработени от висококачествени материали, които предпазват вашето пространство и предотвратяват нежелани гости да влизат. Персонализираме решенията според вашите нужди и предлагаме професионален монтаж. Защитете семейството си и се насладете на безпроблемни моменти във вашия дом. Свържете се с нас сега и заявете безплатна оценка на вашето пространство. Доверете се на нашите мрежи против насекоми и се насладете на комфорт и свобода във вашия дом.

комарници

Мрежа с панти

мрежа с панти

Мрежата с панти е практично и функционално решение за защита от насекоми във вашето пространство. Тя представлява мрежа, прикрепена към рамката на прозореца чрез панти, което позволява лесно отваряне и затваряне на прозореца без необходимост от премахване на мрежата.

Повече информация

Мрежата с панти предотвратява проникването на комари, мухи и други насекоми, като осигурява препятствие между външната и вътрешната среда. В същото време, тя позволява на свеж въздух да циркулира свободно в помещението и осигурява добра видимост през прозореца.

Мрежата с панти е изработена от здрави материали, които са устойчиви на износване и външни влияния. Тя е лесна за поддръжка и почистване, като можете да я почиствате с обикновени почистващи препарати и вода.

Защитете своя дом от насекоми с мрежа с панти и насладете се на безпроблемни моменти във вашето пространство. Свържете се с нас, за да получите повече информация и да заявите мрежата с панти за вашите прозорци. Ние ще ви помогнем да изберете правилния размер и да инсталираме мрежата професионално, за да се насладите на комфорт и безопасност в дома си.

Ролетен комарник

Ролетните комарници са практично и ефективно решение

Защита от погледи: Балконският сенник предоставя поверителност и защита от непожеланото наблюдение. Той осигурява интимност и спокойствие, позволявайки ви да се насладите на вашето пространство без да се притеснявате от погледите на съседите или прохождащите.

Ролетен Хоризонтален комарник

Ролетните хоризонтални комарници са удобно и практично решение за защита от насекоми, като комари и други досадни нашествия.

Врата Комарник

врата комарник

Вратните комарници са удобно и ефективно решение за защита от насекоми, особено комари и други досадни нашествия, когато вратата е отворена. Те представляват мрежести системи, които се монтират на входните врати и предотвратяват проникването на насекоми във вашия дом или офис.

Еднокрило плисе комарник

плисе комарник

Плисе комарниците са удобни и функционални решения за защита от насекоми, като комари и други неприятни нашествия. Те представляват мрежести системи, които се сгъват и разгъват подобно на плисе, когато се отварят и затварят.

Двукрило плисе комарник

Тази система позволява независимо отваряне и затваряне на всяко крило, като задържа комарите и другите насекоми извън пространството. Когато не се използват, плисе комарниците могат да се сгъват и да се приберат в странична касета, където заемат малко място и не пречат на функционалността на прозореца или вратата.

*Снимките са илюстровани, е възможно да има някои разлики между изображенията и реалния продукт.

Имате трудности с избора?

често задавани въпроси

От каква мрежа са произведени комарниците?

Фибростъкло: Мрежите от фибростъкло са изключително популярни за комарници. Те са здрави, устойчиви на износване и не корозират. Фибростъклото е прозрачен материал, който позволява светлина и въздух да преминават свободно, докато задържа комарите и другите насекоми извън пространството.