Kakvi prozortsi sa mi neobhodimi za da pestya energiya
eksperta vi savetva za vanshni shtori i komarnitsi

Какви прозорци са ми необходими, за да пестим енергия?

По-голямата част от енергията, която се губи в дома, e през прозорците. Ето защо една къща, която спестява, е добре изолирания дом .

Според едно проучване, проведено направено от Министерството на промишлеността, енергетиката и туризма за потреблението на жилищния сектор, ще видим, че домакинските уреди, които консумират най-много в дома, са тези които са свързани с отопление и климатизация .

Това се случва най-вече, когато нашите домове не са правилно изолирани , така че топлината или студът, които генерираме от тези уреди, не се остават в нашия дом, като се налага отново да се прибегне до включване на уредите.

И така, как мога да спестявам с прозорците си?

Старият и неефективен прозорец е като спукана топка.

За да може прозорецът да изпълни своята енергоспестяваща (и икономическа) функция, трябва да има:

  1. В правилен монтаж: правилно монтирания прозорец е енергоспестяващия прозорец.
  2. Заложете на минимум двоен пъкет : въздушна камера между прозорците ще изолира прозореца ви и няма да предава студеното или топлината навън.
  3. Изолационен материал като PVC: това е материал, който не провежда температурата, като по този начин осигурява ниска пропускливост.

Температурата на дома ви се контролира, избягвате нерегулирани прозорци, от които ще духа, така че ще харчите по-малко енергия за климатичните системи!

probita topka-300x237

Направете къщата си пасивната със своя пасивен прозорец.

Най-важната и особена черта на една пасивна къща е постоянната вътрешна температура. Това важи за отделните помещения разгледано както през цялата година, така и за един ден. Има много ползи  , които получаваме от тази система, в допълнение към икономическата, така че тя се превръща в настоящето на строителството .

Проверете прозорците Ролпласт, от които се нуждаете, за да спестите енергия тук .

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
×
Позвъни
Адрес