Кои сме Ние

Хоумпласт Инженеринг е франчайзинг на Ролпласт от 2017 г. Като партньор на Ролпласт ние следваме мисията на компанията, а именно Коректност, професионализъм, иновативност, точност и бързина, постоянно подобрение.

Разполагаме с напълно оборудван автопарк, снабден със специализирани стойки и обезопасителни елементи за превоз на стъклопакети и профили.

Нашите техници са преминали през курсове за професионална подготовка със специалност Дограма и Стъклопоставяне.

sistemi tip plazgane

КАЧЕСТВО И РАЗНООБРАЗИЕ

10 години гаранция на цвета и срещу пукнатини, и 5 години гаранция за профили, обков и стъклопакет Използване на висококачествени материали, гарантирани със сертификати от уважавани европейски лаборатории Всички продукти за дома на едно място: прозорци, входни и интериорни врати, вътрешни и външни щори, парапети, душ кабини и прегради Богат избор на цветове и материали за всеки продукт Изпълнение на нестандартни форми и размери

Много съм доволна от обслужването. Особено от момичето,което отговаря на посочения телефон на този офис - тъй като са спрели от производство цвета,който харесах , момичето ми изпрати реални снимки на мострите ,за да си харесам нов с плътност на плата,която желаех и да ми спести ходенето до техен офис. Браво!
Borqna Krumova