биоклиматични перголи софия

Усещане за уют на открито с биоклиматични перголи в София

биоклиматичните перголи могат да превърнат вашето открито пространство в София в място за уют и релаксация. Научете повече за тяхната уникална функционалност и еко-приятелски характеристики

ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕТО
ВЕТРОУСТОЙЧИВОСТ
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Биоклиматичните перголи са иновативен тип външни структури, които могат да осигурят регулируема сянка, създавайки комфортно пространство на открито, независимо от времето. Тези перголи са проектирани да се адаптират към различни метеорологични условия и могат да включват функции като регулируеми щори, интегрирани датчици за дъжд и вятър, и вградено осветление и отопление.

плат на скрийн с цип
биоклиматична пергола отваряема

Биоклиматични решения за перголи

Проектиран в съответствие с изискванията на днешната архитектура. Биоклиматичната пергола прави разлика в областите на приложение с оригиналната си форма. Перголата е роектиран да се адаптира към всяка външна среда.

изберете биоклиматична пергола 1

Биоклиматични решения за перголи

Модерна биоклиматична система за пергола, която позволява използването на открити площи срещу атмосферни условия като слънце и дъжд със своите подвижни / сгъваеми и въртящи се панели на собствената си ос. Биоклиматична пергола проектиран да се адаптира към всяко външно пространство, осигурява отличен визуален и топлинен комфорт.

изберете биоклиматична пергола 2

срок на изработка до

Гаранция на мотора

време за монтаж до

гаранция на монтажа

Благодарение на нашите ZIP скрийн, вие ще можете да се наслаждавате на прекрасното време.

Вземете оферта сега!

биоклиматична пергола софия
биоклиматична пергола сандански

Осветление 

смарт управление Somfy

Биоклиматична пергола с дистанционно управление и Somfy мотор предлага удобство и автоматизация, които правят управлението на щората лесно и ефективно.