Безпрофилно плъзгане

Безпрофилно плъзгане

Безпрофилното плъзгане, известно още като frameless плъзгане или безрамково плъзгане, е техника за отваряне и затваряне на стъклени панели без използване на видими рамки или профили. Това създава изключително прозрачен и елегантен външен вид, като позволява пълен преглед на околната среда и максимално усещане за пространство.

снимка на бизна градина в двор остъклена с безпрофилно остъкляване

Безрамково остъкляване

безрамково остъкляване

Плъзгащата се безпрофилна система е най-подходящият дизайн сред решенията за външно остъкляване със своята лесна инсталация, лекота на използване, безопасност и стилен външен вид. Без да се влияете от външните условия, можете бързо да трансформирате отворените пространства в затворени пространства и отново откритите пространства, когато пожелаете.

Системата позволява максима-лен размер на касата в ширина 12000 мм и 2600 мм височина.

Максимален брой на използвани крила е 5, като размерите им трябва да спазват съотноше-нието на височина крило към ширина 2,5/1.

Използва се единствено закалено стъкло 8 мм в цветове бяло, бронзе, зелено и мат.Алуминиевите порфили могат да бъдат боядисани в цвят по RAL или дървесна имитация.

Всички компоненти, използвани в системата, са гарантирано устойчиви на ръжда.

Това е система, която може лесно да се прилага в жилища, обществени места и предприятия.

остъкляване на навес - зимна градина

Остъкляването на навес за създаване на зимна градина е прекрасна и практична идея, която ви позволява да се наслаждавате на растенията и природата през цялата година. Това превръща навеса в уютно и функционално пространство, подобно на градина, където можете да релаксирате и отглеждате разнообразни растения.

Имате трудности с избора?

често задавани въпроси

Извършвате ли монтажи на Зимна градина в Пловдив и Благоевград?

Да, извършваме монтажи на Зимни градини в градовете Пловдив и Благоевград, както и в други градове и области на територията на България. Нашите екипи от професионални монтажисти имат опит и експертиза в инсталирането на различни типове навеси.

Когато поръчате навес от нас, нашият екип ще се погрижи за професионален монтаж в удобно за вас време. Ние ще извършим монтажа по съответните стандарти, спазвайки всички необходими мерки за качество и безопасност.

Имам ресторант и ми трябва безпрофилно остъкляване. Предлагате ли остъкляване на пергола?

Да, предлагаме безпрофилно остъкляване на перголи, което е изключително подходящо за ресторанти и други търговски пространства. Този тип остъкляване е отличен избор, тъй като предлага непрекъснато видимост и позволява на вашите клиенти да се наслаждават на вида, без да бъдат изложени на времето.

Безпрофилното остъкляване също така предлага допълнителна защита от вятър и дъжд, което го прави идеален за използване в перголи. Това ще ви позволи да използвате вашата открита зона през цялата година, независимо от времето.

Моля, свържете се с нас, за да обсъдим вашите конкретни нужди и как можем да ви помогнем да подобрите възможностите на вашия ресторант. Нашите експерти са на разположение да ви предложат решения, които да отговарят на вашите специфични изисквания.

Каква гаранция предлагате?

Ние предлагаме гаранция на нашите продукти и услуги, което осигурява спокойствие и увереност на нашите клиенти. Точната продължителност и условия на гаранцията могат да варират в зависимост от конкретния продукт или услуга, която сте закупили.

Обикновено нашата гаранция покрива производствени дефекти и неправилна работа на продуктите, които предлагаме. Дадените срокове на гаранцията могат да бъдат различни в зависимост от вид продукт и производител. За подробности относно конкретния продукт или услуга, моля, свържете се с нас за информация относно условията на гаранцията.

Важно е да се отбележи, че гаранцията не покрива повреди, причинени от неправилна употреба, небрежност, неправилна инсталация или други условия, които не са в съответствие с препоръките за поддръжка. В случай на повреда или въпроси относно гаранцията, препоръчваме да се свържете с нас, за да предоставим подходяща помощ и решение на проблема

Мога ли да остъкля навес?

Да, имате възможността да остъклявате навеса си, като добавите стъклени панели или други видове прозрачни материали. Остъкляването на навеса може да бъде извършено с цел да се предостави допълнителна защита от вятър, дъжд и други атмосферни условия, както и да се създаде по-комфортна и изолирана среда.

При остъкляването на навеса, може да се използват различни видове стъкло, като например единично или двойно стъкло, ламинирано стъкло, триплекс стъкло и други. Това позволява да се избере стъкло, което отговаря на вашия бюджет, изисквания за изолация и естетика.

Остъкляването на навеса трябва да бъде извършено от професионалисти с опит в инсталирането на стъклени конструкции, за да се гарантира правилното монтиране и сигурността на навеса.