Ролпласт е създадена през 2000 година като фирма за производство и продажба на външни и вътрешни щори. За 20 години Ролпласт успешно се превърна в един от водещите производители на врати, прозорци и щори в Европа. Фирма Хоумпласт Инженеринг е създадена с цел франчайз партьорство с Ролпласт предлагайки цялата гама продукти и услуги!

Фирма Хоумпласт Инженеринг има два физически магазина на Ролпалст в София, бул. Черни Връх 154 и кв. Хаджи Димитър, ул. Баба Вида 29 (до Фантаскито) като обслужваме цялата област София в радиус до 100 км.

Фирма Хоумпласт Инженеринг ООД е член на Българска Търговско-промишлена палата

Екипа на Ролпласт има за основна цел производството на богата гама от качествени продукти, с които да отговорим на изискванията на всеки клиент. Ролпласт работи по програма „20 ключа“, лийн система за постоянно по-добряване и повишаване на ефективността във всички етапи на производството, доставката и монтажа.Ролпласт е одитирана и сертифицирана по международната система за управление на качеството ISO 9001:2008 и системата за управление на информационна-та сигурност ISO 27001:2005.

proizvodstvo-rolplast
rollplast-hadji-dimitar

Сертификати фирма Ролпаст

certificate-1
certificate-5
certificate-6
certificate-7
certificate-9
certificate-10
certificate-11
certificate-12
certificate-13
certificate-14
certificate-15
certificate-16
certificate-17