logo rollplast

Промоционална оферта 2024

4% отстъпка при 100% авансово плащане

Комбинира се с промоционалната отстъпка

поради динамика на цените калкулатура временно не работи. Изпратете запитване

Решение за дашия дом

24/7 приемане запитване онлайн

Удобен офис - София, бул. Черни Връх 228А

Доказан партньор

Направи поръчка | няколко лесни стъпки

\

с включен монтаж

\

да включва и мрежи против насекоми

\

да включва и вътрешни щори

\

да включва и външни щори

Включен монтаж

Подготовка на работното място: Монтажният екип ще пристигне на място и ще направи оглед на мястото, където ще бъде извършен монтажа. Те ще подготвят работната зона, като осигурят необходимите инструменти и материали, защитят пода и мебелите, ако е необходимо, и извършат необходимите предпазни мерки.

ДЕМОНТАЖИ и ИЗВОЗВАНЕ

 • Демонтаж на PVC или AL Прозроци и Врати – НЕ СЕ ЗАПАЗВАТ ЗДЛАВИ – за 1 кв. м. – 20 лв.;
 • Демонтаж на ДЪРВЕНИ Прозроци и Врати – САМО АКО КЛИЕНТА ЖЕЛАЕ ДА СЕ ДЕМОНТИРАТ ЗДРАВИ – за 1 кв. м. – 20 лв.; 
 • Демонтаж на Остъклени метални конструкции. за 1 кв.м. – 40 лв.;
 • Демонтаж на Метални парапети и первази- за 1 л.м. – 24 лв.; 
 • Демонтаж на Външни щори – 1 бр. – 20 лв.
 • Изнасяне от обекта на стари Прозорци, Врати и Стъклопакети и извозването им до депо на фирма Ролпласт – без значение от етажа. – 1 кв.м. – 30 лв.

ТРАНСПОРТ ЗА РАЗМЕРИ И МОНТАЖИ

 • Оферта на мясо С ТОЧНИ РАЗМЕРИ при предварителна заявка от Клиента – /ЦЕНАТА ВКЛ. ТРАНСПОРТ – 15 лв. и 1 ч. ТРУД – 50 лв./. -1 бр.  65 лв.
 • При НЕСКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР ПО ВИНА НА КЛИЕНТА – /ЦЕНАТА ВКЛ. ТРАНСПОРТ – 15 лв. и 1 ч. ТРУД – 50 лв./. -1 бр.  65 лв.

ПЛАТЕНИ РЕМОНТИ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР

 • ВСЯКАКЪВ ВИД ПЛАТЕНИ РЕМОНТИ /за всеки започнат час/. – 1 ч. – 50 лв.
 • РАЗНАСЯНЕ на Хоризонтални нива, Вертикални нива и Отстояние – цената е за 1 кв. м. Монтирани Прозорци и Врати. 1 кв. м. – 3 лв
 • Платени извънгаранционни ремонти на всички продукти предлагани от фирма Ролпласт /за всеки започнат час/.- 1 ч. – 50 лв.

ДОВЪРШИТЕЛНИ И СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТ

 • Изграждане с тухли „YTONG-100 мм.“ с включено в цената шпакловане с „ТЕРАКОЛ“ /без боядисване/. С материали от фирма Ролпласт. 1 кв. м. -134,2 лв.
 • Измазване около Прозорец на Панелна стена отвътре /без боядисване/. С материали от фирма Ролпласт. – 1 л.м. – 23.40 лв
 • Измазване около Прозорец на Панелна стена отвън /без боядисване/. С материали от фирма Ролпласт.- 1 л.м. – 12.50 лв
 • Измазване около Прозорец на Тухлена стена отвътре /без боядисване/. С материали от фирма Ролпласт. 1 л.м. – 34.40 лв
 • Измазване около Прозорец на Тухлена стена отвън /без боядисване/. С материали от фирма Ролпласт. 1 л.м. – 15.60 лв

СТЪКЛА, СТЪКЛОПАКЕТИ, ДУШ КАБИНИ И ПАРАПЕТИ

 • Монтаж на Огледало /със специален Силикон, върху стена или плоскост/ до 1,5 кв. м. – 1 бр. -60 лв.
 • Монтаж на Огледало /със специален Силикон, върху стена или плоскост/ над 1,5 кв. м.- 1 бр. -100 лв.
 • Демонтаж на Стъклопакет, до 1,5 кв. м. за 1 бр. – 18 лв
 • Монтаж на Стъклопакет, до 1,5 кв. м.за 1 бр. – 18 лв
 • Демонтаж на Стъклопакет, от 1,5 кв. м. до 3 кв. м. за 1 бр. – 36 лв
 • Монтаж на Стъклопакет, от 1,5 кв. м. до 3 кв. м. за 1 бр. – 36 лв
 • Демонтаж на Стъклопакет, над 3 кв. м. за 1 бр. – 72 лв
 • Монтаж на Стъклопакет, над 3 кв. м. за 1 бр. – 72 лв

Гаранции

ПРОЗОРЦИ И ВРAТИ ОТ PVC – Гаранция 60 месеца за материалите и 24 месеца за монтажа

ПЛЪЗГАНЕ ОТ СТЪКЛО – Гаранция 24 месеца за материалите и за монтажа

РОЛЕТНИ ГАРАЖНИ ВРАТИ – Гаранция 24 месеца за материалите и за монтажа.

ХАРМОНИКА ОТ СТЪКЛО – Гаранция 24 месеца за материалите и за монтажа.

СТЪКЛОПАКЕТИ – Гаранция 60 месеца за херметичност – липса на влага във въздушното пространство на стъклопакета

МРЕЖИ ПРОТИВ НАСЕКОМИ – Гаранция 24 месеца за материалите и за монтажа.

Гаранция 24 месеца за ДЕФЕКТИ – които не са причинени от механично увреждане

ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ – Гаранция 24 месеца за материалите и за монтажа

СТРОИТЕЛНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ – Гаранция 24 месеца за материалите и за дейността

ПВЦ ДОГРАМА

TROCAL 76
TROCAL 76

Топлоизолация Uw = 1.2 – 0.9 W/m2K

Обков ActivPilot /

ГАРАНЦИЯ / ПРОФИЛИ, ОБКОВ МОНТАЖ

СТЪКЛОПАКЕТИ/ двоен / троен

Повече информация

Trocal 76 е висококачествена система за ролпластова дограма, произведена от Trocal, един от водещите производители на профили за прозорци и врати. Ето някои ключови характеристики и информация за Trocal 76:

 1. Профил и конструкция: Trocal 76 използва многокамерен PVC профил, който осигурява отлична изолация и стабилност. Профилът е с дебелина от 76 мм, което го прави подходящ за различни типове прозорци и врати.

 2. Изолация и енергийна ефективност: Системата Trocal 76 е проектирана да осигурява отлична топлоизолация и енергийна ефективност. Многокамерната конструкция на профила, заедно с използването на специални изолационни материали, помага за намаляване на топлопропускливостта и предотвратяване на загубите на топлина през прозорците.

 3. Звукоизолация: Системата Trocal 76 предлага и добра звукоизолация, което е особено полезно за прозорци и врати, изложени на шумни области или близо до улици с интензивно движение. Профилът и специалните уплътнения помагат да се намали проникването на шум и да се създаде по-тихо и комфортно вътрешно пространство.

 4. Дизайн и външен вид: Trocal 76 предлага разнообразие от дизайни, цветове и финиши, които отговарят на различните архитектурни стилове и предпочитания на клиентите. Можете да изберете от различни цветове на профилите, както и различни външни и вътрешни декоративни финиши.

 5. Безопасност и сигурност: Профилите на Trocal 76 са проектирани да осигуряват засилена сигурност и защита. Вградените системи за заключване и уплътнения помагат да се предотврати нежелан достъп и да се осигури повишена безопасност на вашето жилище или офис.

 6. Лесна поддръжка: PVC профилите на Trocal 76 са лесни за почистване и поддръжка. Те не изискват препарати за специално почистване и могат да се поддържат чисти с помощта на обикновени почистващи препарати и мека кърпа.

 7. Продължителност и устойчивост: Trocal 76 е изработен от висококачествени материали, които осигуряват продължителност и устойчивост на дограмата. PVC профилите са устойчиви на атмосферни влияния, включително UV лъчи, корозия, петна и различни видове наранявания.

Trocal 76 е възможност за инсталиране на качествена и енергоспестяваща ролпластова дограма. Все пак, преди да вземете решение, винаги е препоръчително да се консултирате с професионалист в областта, който може да ви предостави специфични и подробни съвети, съобразени с вашия проект и изисквания.

SCHÜCO AW_72_CT
SCHÜCO AW_72_CT

Топлоизолация Uw = 1.4 – 0.9 W/m2K

Обков Schüco

ГАРАНЦИЯ / ПРОФИЛИ, ОБКОВ МОНТАЖ

СТЪКЛОПАКЕТИ 44 mm

Повече информация

SCHÜCO AW_72_CT е висококачествена система за алуминиева дограма, произведена от Schüco, водещ германски производител на системи за прозорци и врати. Ето някои ключови характеристики и информация за SCHÜCO AW_72_CT:

 1. Материал и конструкция: SCHÜCO AW_72_CT използва алуминиеви профили, които предлагат изключителна здравина, стабилност и дълготрайност. Профилите са изработени от висококачествен алуминий и са инжектирани с термически прекъснат полиамид, което помага за подобряване на изолационните свойства на дограмата.

 2. Изолация и енергийна ефективност: SCHÜCO AW_72_CT е проектирана да осигурява отлична топлоизолация и енергийна ефективност. За да се намали пропускането на топлина през прозорците, профилите са снабдени с топлинно-изолираща зона, която намалява преноса на топлина между вътрешната и външната част на профила.

 3. Дизайн и външен вид: SCHÜCO AW_72_CT предлага широка гама от дизайни, цветове и финиши, които отговарят на различни архитектурни стилове и предпочитания на клиентите. Можете да изберете от различни цветове на профилите, както и различни външни и вътрешни декоративни финиши.

 4. Звукоизолация: SCHÜCO AW_72_CT осигурява добра звукоизолация, като намалява проникването на шум от външната среда. Алуминиевите профили са стабилни и могат да бъдат комбинирани със специални звукоизолационни стъкла, което помага да се създаде по-тихо и комфортно вътрешно пространство.

 5. Безопасност и сигурност: SCHÜCO AW_72_CT предлага вградени механизми за заключване и осигуряващи системи, които гарантират повишена сигурност. Тези механизми включват множество точки на заключване, вградени заключващи плочки и други иновативни технологии, които предотвратяват нежелан достъп и осигуряват защита на жилището или офиса.

 6. Лесна поддръжка: Алуминиевите профили на SCHÜCO AW_72_CT са лесни за поддръжка и почистване. Те са устойчиви на атмосферни влияния, корозия и различни видове наранявания, което ги прави издръжливи и подходящи за дългосрочна употреба. Профилите се почистват лесно с помощта на обикновени почистващи препарати и мека кърпа.

SCHÜCO AW_72_CT е висококачествена алуминиева дограма, която комбинира енергийна ефективност, звукоизолация, безопасност и дизайн. Тя е подходяща за различни видове строителство, включително жилищни, търговски и офис сгради. При инсталацията на SCHÜCO AW_72_CT е препоръчително да се обърнете към професионален монтажен екип, който да осигури правилната и надеждна инсталация на системата.

TROCAL 70
TROCAL 76

Топлоизолация Uw = 1.3 – 0.95 W/m2K

Vehicle Type: Van

ГАРАНЦИЯ / ПРОФИЛИ, ОБКОВ МОНТАЖ

СТЪКЛОПАКЕТИ/ двоен / троен

Повече информация

Trocal 70 е висококачествена система за PVC дограма, предлагана от производителя Trocal. Тази система е проектирана да осигури отлична топлоизолация, звукоизолация и енергийна ефективност. Ето някои ключови характеристики и информация за Trocal 70:

 1. PVC профили: Trocal 70 използва PVC профили с многокамерна конструкция. Многокамерните профили имат вътрешни отделения, които подобряват топлоизолационните свойства на дограмата. Това помага за намаляване на загубите на топлина през прозорците и подобрява енергийната ефективност на сградата.

 2. Топлоизолация: Trocal 70 е проектирана да осигури отлична топлоизолация. PVC профилите с многокамерна конструкция и специални изолационни материали помагат да се намали пропускането на топлина през прозорците и да се подобри енергийната ефективност на сградата. Това помага да се намали разходът за отопление и охлаждане и да се подобри комфортът вътре в помещението.

 3. Звукоизолация: Trocal 70 предлага и добра звукоизолация. PVC профилите, заедно с добре плътни уплътнения и специални стъкла със звукоизолационни свойства, помагат да се намали проникването на външния шум и да се създаде по-тихо и комфортно вътрешно пространство.

 4. Дизайн и външен вид: Trocal 70 предлага разнообразие от дизайни, цветове и финиши, които позволяват на клиентите да изберат стил, отговарящ на техните предпочитания и архитектурни изисквания. Можете да изберете от различни цветове на профилите, както и различни декоративни финиши за съобразяване с външния вид на сградата.

 5. Безопасност и сигурност: Trocal 70 включва системи за заключване и сигурност, които помагат да се осигури повишена безопасност на дограмата. Вградените механизми за заключване и закрепване гарантират, че прозорците са здраво затворени и осигуряват защита срещу нежелан достъп.

 6. Лесна поддръжка: PVC профилите на Trocal 70 са лесни за поддръжка и почистване. Те не изискват специални почистващи препарати и могат да се почистват с обикновени почистващи средства и мека кърпа.

Trocal 70 е висококачествена PVC дограма, която се отличава с отлична топлоизолация, звукоизолация и енергийна ефективност. Тя предлага широка гама от дизайни и цветове, за да отговори на индивидуалните изисквания на клиентите. При инсталацията на Trocal 70 е препоръчително да се обърнете към професионален монтажен екип, който да осигури правилната инсталация и функциониране на дограмата.